O nama

RAIN INTERNATIONAL – PROVERENI PROIZVODI

Rain International je više od proizvoda koje prodajemo. Od samog početka, nastojimo uvesti promene za bolji svet oko nas, počevši od industrije zdravih namirnica, pa van njenih granica, do globalne održivosti, obrazovnih inicijativa, boljeg načina života itd. Vjerujemo da je krajnje ljudsko iskustvo kojem težimo svima u dosegu i nije nam problem voditi u tom pravcu.

SEME

Sva ishrana potiče od semena – svako povrće, voće, začinsko bilje i usevi. Zbog toga ne iznenađuje naučno otrkiće da je seme najkoncentrisaniji oblik ishrane u prirodi. Rain International prva je kompanija koja integriše potencijal ishrane na bazi semena u svim svojim proizvodima. U svim našim proizvodima upotrebljava se seme koje je nežno hladno presovano za proizvodnju ulja i brašna iz semena, biodostupnih za ljudsku ishranu. To je od monumentalne važnosti za ishranu, budući da Rain ide do samog izvora hrane u najzdravijim biljkama i oslobađa snažne antioksidanse, vitamine i minerale.

Tajna naših proizvoda nije samo seme, već način na koji se oslobađa potencijal i hranjivi sastojci unutar svake od njih. Primenom jedinstvenog procesa hladnog ceđenja pažljivo dobijamo i čuvamo životne i lekovite hranjive sastojke svake semenke.

Rain Soul

Soul je patentirana mešavina semena crnog kima, semena crnih malina, semena grožđa i D-riboze bogata nutricionističkim sastojcima, a sledeće su samo neke od zdravstvenih prednosti:

Bogatstvo antioksidansa

Kardiovaskularna podrška

(Od Omega-3,6 i 9 masnih kiselina)

Podržava imunološku funkciju

Povećana fizikalna energija

Smanjena upala

Podržava mentalnu jasnoću i fokus

Veća izdržljivost

OSTVARITE PROMENU

Rain International je mnogo više od proizvoda koje prodajemo. Od početka smo inovirali i menjali stvari kako bismo rešili mnoga pitanja koja prevladavaju u mrežnom marketingu i svetu.

Evo kratkog popisa nekoliko stvari koje smo promenili:

Pomogli smo u rešavanju problema ishrane u svetu stvaranjem nove kategorije dopune ishrani, koja se ne temelji samo na jednoj egzotičnoj biljci, nego više jedinstvenih biljaka. Ta nova kategorija je ishrana na bazi semena i usmerena je na najkoncentrisaniji oblik ishrane u svakoj biljci – njenom semenu. Naši proizvodi sadrže neke od najistraživanjih sastojaka semena za maksimalni zdravstveni efekat.

Ostvarili smo bolju zaštitu i veće prednosti za potrošače izradom novog kompenzacijskog plana, kojim se našim partnerima isplaćuju izdašne provizije za direktnu prodaju i motiviše ih za uključivanje talentovanih i angažovanih partnera u Rainov tim. Poput kompanija koje svojim članovima tima isplaćuju bonuse za zapošljavanje solidnih zaposlenika, Rain prepoznaje doprinose naših partnera. Stalno tražimo načine poboljšanja.

Naše proizvode ispitujemo u laboratorijima kako bismo bili sigurni da imaju onaj učinak za ljude koji tvrdimo da imaju. Brunswick Labs, nezavisna bioanalitička laboratorija koja radi za nutraceutsku, prehrambenu, farmaceutsku i kozmetičku industriju, utvrdila je da su naši proizvodi efikasna dopuna ishrani koja unaprijeđuju zdravlje.

Osnovali smo neprofitnu fondaciju “Seme promene”, koja snabdeva sela širom sveta pitkom vodom iz izvora, kao i semenjem i alatima i pomaže im u uzgajanju sopstvene hrane. Verujemo u održivost i samodovoljnost zemlje za sve ljude.

OSNIVAČI

Osnivači Rain Internationala zajedno imaju iskustvo duže od 40 godina u mrežnom marketingu i zajedno su radili u više od 30 zemalja. Počevši kao distributeri, penjali su se na lestvici i uspeli ostvariti vrhunske rezultate u svojim kompanijama. Konačno su se udružili i osnovali Rain, budući da su verovali da će ishrana na bazi semena ispuniti temeljnu ljudsku potrebu i dovesti do komercijalnog uspjeha. I bili su u pravu.

Osnivači su platili za preuzimanje vlasništva nad tvrtkom jer su vjerovali u proizvod. Shvatili su da je to važnije od svakog ponaosob. Promena koju su uočili u životima drugih motivisala ih je da od Rain Internationala učine ono što je danas. Oni veruju u ishranu na bazi semena i znaju da ona pomaže u ispunjenju esencijalnih potreba i da može izgraditi nove živote. Poslovni model pokazao se komercijalno uspešnim, s konzistentnim rastom svake godine.

UPRAVA

Rain u svojoj upravi ima raznoliku grupu lidera. Ti lideri ostvarili su uspeh u više polja unutar mrežnog marketinga i pomogli uspostaviti politiku i ciljeve koji su Rain doveli na mesto lidera.

Rain Soul proizvodi