Core

CENA 14492.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category:

Description

Core iz Raina – najjači antioksidans na tržištu

Core je najjači antioksidans na tržištu. Sastavljen je od semena povrća koje sadrži 20x veću gustoću hranjivih materija nego voće i povrće. U Core-u se nalaze hlorofilin, aloe vera, spirulina, pšenična trava, seme brusnice, seme sikavice, kelj, seme crnog kima, hlorela i maslačak.

O pojedinačnim dejstvima ovih biljki, govorićemo u tekstu ispod, a za početak ćemo vam reći da spirulina stimuliše funkciju mozga, dok kelj pomaže u preradi masti, a seme sikavice poznato je po svojim svojstvima očuvanja jetre.

Ovaj proizvod će pročistiti vaš organizam, bolje nego ijedan drugi, pogotovo jetru i creva. Ovaj proizvod ima skoro duplo više antioksidansa od Rain Soul-a. U kombinaciji sa Soul-om, rešićete se toksina iz organizma i odbraniti od virusa i loših bakterija.

Koji su 30 benefita Core iz Rain-a?

30 BENEFITA RAIN CORE-A
Detoksikacija jetre, bubrega, probavnog sistema i detoksikacija tela
Obnavlja ćelija jetre
Pomaže u varenju masti i pomaže gubitak težine
Pomaže u borbi protiv aktni
Normalizuje nivo šećera u krvi (bori se protiv dijabetesa)
Poboljšava zdravlje srca i preventivno deluje od srčanog udara
Štiti od raznih vrsta karcinoma
Ublažava simptome alzheimerove bolesti
Zaustavlja propadanje kognitivnih funkcija
Pomaže u borbi protiv artritisa, astme, autoimunih bolesti
Pomaže u borbi protiv epilepsije
Smanjite bol povezanu s fibromijalgijom
Pomaže u borbi protiv većih infekcija poput upale pluća i bronhitisa
Poboljšava zdravlje kože
Zaustavlja upalne procese
Pomaže u regulaciji krvnog pritiska
Poboljšava vid
Pomaže u borbi protiv malokrvnosti – anemije
Poboljšava zdravlje kostiju
Poboljšava oralno zdravlje
Smanjuje upale desni
Sprječava kamenac u bubregu
Pomaže u borbi protiv čira
Pomaže u borbi protiv tumora
Jača imunitet, jača cirkulaciju i smanjuje umor
Poboljšava plodnost
Umanjuje bol od artritisa
Bolja apsorpcija proteina
Reguliše zatvor
Reguliše težinu i nivo energije
PAKOVANJE: 30 VREĆICA.

KAKO JE MOGUĆE DA JEDAN PROIZVOD MOŽE SVE OVO?

Moguće je, jer ima u sebi sastojke hladno ceđenih semenki iz 10 biljki. Pri hladnom prešanju semenke ne gube svoja svojstva i nema termičke obrade, što znači da nema visokih temperatura i nema stvaranja štetnih materija. Core je, kao i svi naši proizvodi, 100% prirodan i pravljen od organskih semenki.

Koji je ORAC vrednost Core Rain?

Core ima čak ORAC vrednosti.

ORAC vrednost znači koliko je neki antioksidans jak i koliko štetnih oksidansa može vezati za sebe i neutralizovati ih. Ovo ispitivanje je odradila Brundswick labaratorija, koja je nezavisna od kompanije Rain i odradi hiljade ovakvih testova godišnje.

ORAC Soul vrednosti i poređenje sa drugim proizvodima na tržištu

Core pruža 3x veću antioksidacijsku zaštitu od najviše konzumiranog voća i povrća.

Koji je sastav Core iz Rain-a

Sikavica je jedno od najjačih sredstava na svetu za detoksifikaciju jetre. Aktivni antioksidacijski spoj iz sikavice je flavonoid koji se naziva silimarin. Ovaj se antiokisadans smatra jednim od najjačih sredstava za detoksifikaciju i zaštitu jetre.

Kelj je poznat kao izvorna superhrana i sadrži velike količine sumpora i dijetalnih vlakana. Sumpor pomaže pri probavi i apsorpciji masti te regulaciji nivoa šećera u krvi.

Semenke crnog kima sadrže više od 100 hemijskih spojeva. Brojne studije koje su se bavile semenjem dokazale su da sadrži spojevekoji pomažu u prevladavanju zdravstvenih poteškoća.

Hlorela se sastoji od skoro 60% proteina uz jednak kvalitet belančevina kao jaja. Takođe je dobar izvor vitamina topljivih u mastima, holina i esencijalnih minerala i vlakana. Hlorela jača imunitet te ublažava upalne procese u organizmu, smanjuje holesterol i sprečava bolesti krvnih sudova.

Koren, stabljika i listovi maslačka snažni su načini koji pomažu u održavanju telesnog zdravlja, u rasponu od poboljšanja rada jetre do lečenja raznih kožnih stanja.

Ulje semenki brusnice sadrži visoke nivoe polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina, fosfolipida, fitosterola i velike količine antioksidansa koji pružaju niz zdravstvenih koristi.

Pšenična trava sastoji se od mladih izdanaka pšenice pre nego što se na stabljikama pojavi zrno. Pšenična trava je superhrana zbog visoke koncentracije hlorofila, vitamina, minerala i enzima.

Spirulina može poboljšati rad mozga, povećati broj belih krvnih zrnaca, stimulisati antitela,poboljšati zdravlje jetre i mnogo toga. Takođe, zbog koncentracije vitamina i minerala, pomaže kod nedostatka gotovo svakog nutrijenta.

Aloe vera može pomoći kod smirivanja probavnog i/ili crevnog sistema

Hlorofilin se koristi kao pomoć pri uklanjanju različitih toksina kroz jetru te predstavlja ključni spoj za poboljšanje funkcije osnovnih putova za detoksifikaciju.

Kako se koristi Core iz Raina?

Rain Core se pije jednom dnevno, najbolje uveče pola sata pre spavanja i savet je da se popije i čaša vode sa tim. Vodu je svakako dobro piti pre spavanja, ali u kombinaciji sa Core-om, vaš organizam će doživeti odličnu detoksikaciju preko noći i dočekaćete novi dan odmorni i spremni za nove pobede.

Rain core iskustva

 

Rain Core Srbija

Rain International je legalna kompanija koja posluje u Srbiji i vi možete od saradnika kompanije Rain da kupite proizvode. Za informacije i upit POZOVITE ODMAH +38163342380

 

KAKO JE UOPŠTE DOŠLO DO TOGA DA SU LJUDI DANAS U OVOLIKOJ MERI BOLESNI I DA IMAMO POTREBU ZA RAIN PROIZVODIMA?
Složićete se da je danas sve zatrovano, počevši od hrane, preko zemljišta, pa do vazduha. Sama pojava ovoliko malignih oboljenja u poslednjih nekoliko godina sve govori o tome. Voće i povrće se pršću u nenormalnim količinama i bez ikakve kontrole, što ne završi na voću, ode u zemlju, pa kasnije isparava u vazduh i vraća se u obliku padavina.

S čim se sve hrane životinje, bolje i da ne govorimo. Dovoljno je da na YT pogledate nekoliko videa sa farmi za masovnu produkciju hrane.
Aditivi u hrani, razni zaslađivači i začini, one čuvene supstance što počinju na E (a pogledajte ovde koliko su samo opasne), poslije industrijske revolucije našle su se u svakodnevnoj upotrebi.

Na sve ovo dodajte i stres koji je neizbežan segment današnjice i vaš imunitet je toliko oslabljen da vas i najobičnija prehlada može doslovno života koštati.
Ukratko rečeno, truju nas sa svih strana.
Detaljnije smo pisali o tome na ovom linku.

Koje proizvode Rain možete da kupite u Srbiji?

Sve proizvode Raina i to SoulSoul RedBendCorePure možete pogledati u Rain kategoriji proizvoda OVDE.

Rain Core cena

Cena Core je 14492,00 dinara

Koja je cena Core iz Rain-a?

Cena Core je 14492,00 dinara i tu su uračunati ptt troškovi osim ako je je 2 pakovanja ili više jer tad je veća kilaža i cena je veća za ptt.

CENA 14492.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.ZdraviProizvodi.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

 

Proizvode  sa sajta www.ZdraviProizvodi.com  možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380